ОДОБРЕНИ УЧАСТНИЦИ В ЛЯТНАТА АКАДЕМИЯ ПО ИЗКУСТВАТА 3-ТИ ВИПУСК

Скъпи деца,
Скъпи родители,
От сърце ви благодарим за проявения интерес към дейността на Асоциация за подкрепа на децата и Лятната академия по изкуствата, която за трета поредна година ще проведем в гр. Несебър, Хотел “Сол Несебър Палас” между 5 и 11 септември 2020 г.

Поради трудната ситуация, в която всички се намираме в резултат на пандемията от COVID-19, не можахме да реализираме планираните от нас големи благотворителни събития, за да съберем достатъчно средства и да поемем изцяло разходите за участие на одобрените талантливи български деца.
За това тази година предвидихме такса за участие от 320 лв., която частично ще ни подпомогне да заплатим разходите за: настаняване “all inclusive “ в петзвезден хотел, хонорари на менторите, на учителите, техническо оборудване, такса медицинско обслужване, застраховка, рекламни материали, наем зали.

Всички участници са избрани и класирани след кастинг на база изпълненията или произведенията, които са ни изпратили, като, при равнопоставени кандидатури, сме предпочели да подкрепим новите кандидати.

СПИСЪК НА ОДОБРЕНИТЕ КАНДИДАТИ ПО МОДУЛИ:

МОДУЛ ПЕЕНЕ – МЕНТОРИ КАМЕЛИЯ ТОДОРОВА и НИКИ СОТИРОВ

Валериа Войкова
Аглея Канева
Стилиян Пенков
Елица Узунова
Дани Илиева
Ивайла Мацина
Кристиана Кирилова
Кристиан Налбантов
Сесил Сабри
Селин Асенова
Ралица Ганева
Преси Пейчев
Анелия Налбантова
Виктория Димова
Росица Симеонова
Иван Едрев

МОДУЛ МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ – ПИАНО – МЕНТОР ВИДА ПИРОНКОВА

Теодор Грозданов
Валерия Стоянова
Ангелина Сапаревска
Невена Беличка

МОДУЛ МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ – ЦИГУЛКА – МЕНТОР БЛАГОРОДНА ТАНЕВА

Кай Орлинов
Лора Маркова
Ева Дончева
Владимир Меранлиев

МОДУЛ МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ – КИТАРА – МЕНТОР СТОЙЧО СТОЯНОВ

Мерт Асенов
Рангел Георгиев
Венцислав Маринов
Райно Мишов

МОДУЛ ИЗОБРАБИТЕЛНО ИЗКУСТВО – МЕНТОР ПЕТЪР ПИРОНКОВ

Никола Славов
Мина Сапаревска
Васил Исаев
Камен Иванов

МОДУЛ ТАНЦОВО ИЗКУСТВО – МЕНТОР ДЖУЛИЯ РОМЕОВА

Мая Сичанова
Бетина Бонева
Елена Андонова
Никол Маренова

Учебните планове и изискванията на менторите към участниците ще бъдат поместени допълнително на официалния сайт и на фейсбук страницата на Асоциацията.
Декларациите – съгласие на родителите, декларациите за използване на лични данни и медицинските декларации трябва да бъдат предоставени в оригинал на служителите от администрацията ни.
Очакваме потвърждение за участие от всеки избран кандидат най – късно до 08.08.2020 г. на нашия електронен адрес: apd.talents@gmail.com
Таксата са участие в размер 320 лв. трябва  да се заплати от участниците в срок до 17.08.2020 г. включително, по банков път, по посочената в официалния ни сайт www.apd.bg банкова сметка.

Ще ви информираме също и за всички документи, които трябва да бъдат представени за участие в Академията, както и за специалните изисквания във връзка с извънредната епидемична обстановка от COVID-19.