ЗАПОЧВА НАБИРАНЕТО НА КАНДИДАТИ ЗА ЛЯТНАТА АКАДЕМИЯ ПО ИЗКУСТВАТА – ВИПУСК 3

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Асоциация за подкрепа на децата започва набирането на кандидати за участие в “ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ПО ИЗКУСТВАТА” – 3-ти ВИПУСК  за обучения на талантливи деца от различни области на изкуството, която ще се проведе в периода от 05.09 – 11.09.2020 г. включително в гр. Несебър, хотел Сол Несебър Палас.

Всички разходи по настаняване и храна на участниците и преподавателите ще се поемат от Асоциацията.

В Академията ще се преподават пет модула, като е планирано във всеки от тях да се обучават до 12 деца на възраст между 10 и 17 години, подбрани чрез предварителен кастинг.

Кастингите ще се провеждат като всеки кандидат участник изпраща на страницата на АПД своя видеовизитка, клип /снимки/ и декларация – съгласие на детето и родителите.

1. Модул 1 – Пеене /класическо и поп/ – 2-ма преподаватели
2. Модул 2 – Актьорско майсторство
3. Модул 3 – Рисуване
4. Модул 4 – Танци – класически танци и модерен балет – 2-ма преподаватели;
5. Модул 5 – Музикален инструмент

Всеки модул ще бъде ръководен от преподаватели – ментори, утвърдени имена в съответната област на изкуството, като за всеки модул ще бъде осигурен и по един педагог.

По преценка на менторите участниците могат да бъдат разпределени в повече от една група в рамките на един модул.

Обезпечени са медицински грижи в лицето на лекар и медицинска сестра.

Разноските за придружителите на деца с увреждания се поемат изцяло от Асоциацията.

Предвидено е на финала да се проведат концерт и изложба, а класираният от журито на първо място във всеки от модулите ще получи специална награда – стипендия за подпомагане при участие на престижен международен конкурс в съответната област на изкуството.

Ще бъдат раздадени и други награди, като бъде дадена възможност на отличилите се да участват във форуми и събития, организирани от Асоциацията.

На официална церемония ще бъдат връчени сертификати на участниците в Академията и обявени окончателните резултати.

Кандидатите за участници в Лятната академия имат възможност да изпратят необходимите материали и документи за кандидатстване на официалния страница на АСОЦИАЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА до 05.07.2020 г.: www.apd.bg или на нашия електронен адрес: apd.talents@gmail.com
Резултатите и окончателното класиране на участниците ще бъдат обявени на 31.07.2020 г .

Събитието се финансира с помощта на благотворителна дейност, организирана от Асоциация за Подкрепа на Децата, Ротари Клуб София Триадица, Лайънс клуб София Кепитъл и Лайънс клуб Плевен и Фондация Милосърдие към ОВЛБ.