КАМЕН ИВАНОВ

Камен е роден през 2011 г. от София. Артистично и любознателно дете с ярък индивидуализъм и творческо мислене.
Камен проявява нестихващ интерес към изкуството във всичките му проявления.
В периода 2013 – 2017 г. участва активно в танцови, хореографски състави, включително певчески формации с множество концертни изяви. Дебютира успешно и в постановка на сцена в детските мюзикъли „Млада Бога се роди“ и „Зимна приказка“. В творческата му автобиография заслужено място заемат участията му във популярна Вокална формация, отличени с 2-ро място и сребърен медал от Международен конкурс „Млади таланти – 2017“ и 3-то място с бронзов медал от Националния конкурс „Пиленце пее – 2016“ – София. През месец декември 2017 г. се класира на 4-то място в категория „ВАЛС“ на Турнир по спортни танци в София.
През месец декември 2017 г. е отличен и със „СПЕЦИАЛНА НАГРАДА“ в Международен ученически конкурс „Роди се дете, Син ни се даде“.
На 14 април 2018 г. е представен в онлайн списание за ученическо творчество „Щъркел“ в категория „Портрети“ – публикувана статия със снимка и рисунки, озаглавена „Творческото въображение на малкия Камен“.
През периода 26 април – 08 май 2018 г. участва в ХVII-та Обща изложба на читалищните школи по изобразително изкуство, представена във фоайето на театър „Сълза и смях“ Открита сцена в гр. София.