ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2019 ГОДИНА

СКЪПИ ДЕЦА,
СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

Тези светли, прекрасни зимни дни всички ние отново очакваме чудото. Очакваме Рождество.
С трепет и усмивки чакаме Дядо Коледа да ни донесе подаръци, които да докоснат сърцата ни и да ги сгреят в студената зима. Защото Дядо Коледа никога не ни забравя, независимо дали сме били добри, послушни, непослушни, забързани, закъсняващи, ядосани или забързани, вярващи или невярващи.

Защото всяко дете заслужава подарък, заслужава да получи нещо, което да му напомни, че е единствено и това никога не се променя, независимо колко големи порастваме и с колко трудности се борим в живота си.

И така всяка година с чудото на Рождество всеки от нас чака своя подарък от добрия белобрад старец и той му напомня, че някой се е сетил за него, чул е мечтата му и му стиска палци по трудния път към успеха.

Усмихнете се, мили деца. Вземете в ръка искрящата коледна звезда, отворете шарения пакет под елхата и хапнете коледна сладка с аромат на канела. После си помечтайте. Помечтайте си Дядо Коледа да не забрави нито едно малко, голямо или поостаряло дете по света и да му донесе топлина и сила да следва мечтата си. За една незабравима Коледа и една прекрасна Нова година, изпълнена с много щастие и красота!

АСОЦИАЦИЯТА ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА ВИ ЖЕЛАЕ ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2019 ГОДИНА!